Mietitkö usein työssäsi ”voisipa tätä kysyä joltakin asiaan perehtyneeltä”?

Mentorointi tarjoaa yksilöityä, juuri sinun tilanteeseesi tarpeellista ohjausta ja neuvontaa matalalla kynnyksellä.

Kenelle?

Voimisteluvalmentajat

Olet ehkä oman alasi huippuosaaja, mutta haluat matalalla kynnyksellä voimisteluun perehtyneen fysioterapeutin näkökulmaa ja käytännön työssä parhaimmaksi havaitut niksit työsi rikastuttamiseksi? Haluat, että voimistelijoillasi olisi mahdollisimman paljon terveitä ja tehokkaita treenipäiviä, koska terve voimistelija menestyy!

Urheilijoiden kuntoutuksesta kiinnostunut opiskelija tai vasta valmistunut kuntoutusalan ammattilainen

Tiedät jo ehkä, miten tutkia ja kuntouttaa vaiva kuin vaiva teoriassa, mutta käytännössä homma junnaa paikallaan ja tekemisestä tuntuu puuttuvan se punainen lanka? Mielessäsi on miljoona kysymystä, joihin kaipaat vastauksia ja näkökulmaa kokeneemmalta, urheilun parissa tiiviisti työskentelevältä kollegalta?

Voimistelun parissa toimiva kuntoutusalan ammattilainen

Voimistelulajit vaativat kehoa (ja päätä) mukautumaan jopa epäluonnolisilta vaikuttaviin suorituksiin, mitkä näyttävät erityisesti vammojen ennaltaehkäisyyn ja kuntoutukseen perehtyneen silmään hurjalta. Emme voi kuitenkaan muuttaa lajin sääntöjä, mutta yhteistyössä valmennuksen ja voimistelijoiden kanssa voimme minimoida vammariskin – muun muassa rasituksen laatuun ja -sietokykyyn vaikuttamalla. 3,5 vuotta kestäneen tiiviin voimisteluseuran kanssa tehdyn yhteistyön aikana olen ehtinyt kokeilla, mitkä keinot ja toimintamallit tuottavat tulosta ja mitkä eivät. Haluatko parhaimmiksi käytännön työssä todetut vinkit ja keinot fysioterapeuttina voimistelijoiden vammojen ennaltaehkäisyyn ja kuntoutukseen sekä uutta näkökulmaa ja ideoita omaan työhösi?

Hinnasto

3 x 60min tapaamista – 210€

Mentorointiin sitoudutaan vähintään kolmeksi kerraksi, jotka on käytettävä kolmen kuukauden aikana. Sen jälkeen tapaamisia voidaan sopia yksittäisinä kertoina 70€/60min. Tapaamiset voidaan toteuttaa joko etänä videopuheluna tai kasvotusten Tampereella. Ennen jokaista tapaamista mentoroitava laittaa vähintään kaksi päivää aiemmin listan teemoista/kysymyksistä, joihin kaipaa apua. Tapaamisen jälkeen mentoroitava saa läpikäydyistä vastauksista kirjallisen yhteenvedon. Käynnit on mahdollista maksaa etukäteen pakettina tai yksittäin jokaisen tapaamisen jälkeen.

Kiinnostuitko?

Ole minuun yhteydessä puhelimitse/viestillä 041 3198253 tai sähköpostilla ad@fysioannina.fi, niin sovitaan ensimmäinen tapaaminen!