Palvelut & hinnasto

HUOM! VASTAANOTTONI SIIRTYY URHEILU MEHILÄISEEN 8.11.2021 ALKAEN! Tervetuloa Mehiläiseen Kauppi Sports Centeriin! Ajanvaraukseen tästä.

1.9-7.11.2021

FYSIOTERAPIA

30min – 52 (48*)

45min – 62 (56*)

60min – 72 (64*)

*Kela suorakorvaus lähetteellä.

Harjoitteiden ohjelmointi Sportyplanneriin 10€. Ohjelman päivitys fysioterapiaprosessin aikana maksuton.

ETÄFYSIOTERAPIA

Hinnasto vastaava fysioterapia -hinnastoon (ks. ylempää). Saat laskun käynnistä sähköpostitse. Myös etäfysioterapiasta saa Kela suorakorvauksen lähetteellä.

MENTOROINTI

Tutustu mentorointiin tästä!

OHJEET ETÄFYSIOTERAPIAAN

Etäfysioterapia toteutetaan Zoom -videopuheluna (nettiselain/sovellus). Tarvitset kameralla ja toimivalla nettiyhteydellä varustetun mobiililaitteen tai tietokoneen sekä rauhallisen tilan käynnin toteuttamiseen. Varaa tekemiseen sopivat joustavat vaatteet ja lähettyville saatavilla olevaa treenivälineistöä. Saat ennen ajanvarauksen alkua sähköpostiisi linkin Zoom videopuheluun liittymiseksi.

Mietitkö, sopiiko etäfysioterapia sinulle? Ota yhteyttä, niin pohditaan yhdessä!

Maksuvälineet

Voit maksaa käyntisi vastaanotolla pankki- ja luottokortilla tai ePassi Hyvinvointi mobiilisovelluksella. Etäpalveluista saat laskun sähköpostiisi.

Peruutusehdot

Ajan voi peruuttaa 24 tunia ennen varauksen alkua vahvistussähköpostin linkistä tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse/puhelimitse. Sitä myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomista ajoista veloitetaan 50% varatun palvelun hinnasta.