Hilla, CrossFit

”Polvet ovat vaivanneet enemmän tai vähemmän viimeiset vuodet, kun treenien volyymi ja intensiteetti ovat nousseet merkittävästi. Alun perin päädyin Anninan hoitopöydälle ”vain” hierottavaksi, mutta pian huomasin saavani käynneistä irti paljon enemmän, ja ajatus myös fysioterapiapalveluiden hyödyntämisestä vahvistui.

Aito halu löytää ratkaisu ongelmaani sai tuntemaan, että rahoilleen saa varmasti vastinetta.

Anninan paneutuva ote työhönsä teki jo hieronnoissa vaikutuksen. Aito halu löytää ratkaisu ongelmaani sai tuntemaan, että rahoilleen saa varmasti vastinetta. Fysioterapiassa on onnistuttu löytämään tehokkaat, mutta tarpeeksi helpot harjoitteet ongelmien korjaamiseksi. Harjoitteiden suorittaminen ei ole noussut liian isoksi kynnykseksi, ja sen takia niitä on myös jaksanut tehdä riittävästi. Kun tuloksia on syntynyt, motivaatio ongelmien korjaamiseksi on pysynyt korkealla ja harjoitteet ovat vakiinnuttaneet paikkansa treenikalenterissa

Fysioterapian aloittamisen jälkeen olen oppinut kiinnittämään treenatessa enemmän huomiota kehonhuoltoon, sekä kehon asentoihin ja tuntemuksiin liikkeen aikana, varsinkin alaraajoja kuormittavissa liikkeissä (esim. kyykyt ja painonnostoliikkeet). Myös polvia vaivannut kipu on vähentynyt, ja sen ehkäisemiseksi sekä hoitamiseksi on nyt huomattavasti enemmän työkaluja kuin ennen.

Suosittelen Anninaa fysioterapeutiksi kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta kehostaan ja haluavat saada siitä kaiken irti ilman kipua tai muita hidasteita. Kattavat ja ymmärrettävät perustelut ovat opettaneet paljon omasta kehosta ja sen toiminnasta. Niitä oppeja on ollut helppo soveltaa myös varsinaisten harjoitteiden ulkopuolella.

Ilman Anninan apua yli vuoden vaivannut juoksijan polvi olisi varmasti vieläkin selättämättä, ja siitä olenkin hyvin kiitollinen. Hänen kanssaan olen oivaltanut, että pienilläkin muutoksilla voidaan saada merkittäviä tuloksia, joiden tuoma onnistumisen tunne kantaa pitkälle. Vankan ammattitaidon lisäksi Annina on huikea tyyppi, jonka kanssa terapiakäynnit sujuu aina nauraen ja hymyssä suin!”