Aina, telinevoimistelu

”Alunperin hain fysioterapiasta apua alaselän kipuun, sen lieventämiseen ja poistamiseen, mutta konkreettisesti se on tukenut myös lajiharjoittelua telinevoimistelussa. Voimistelussa asentoni ovat nyt paremmat (esim. siltakaadot eivät enää satu ja käsilläseisonta onnistuu paremmin) ja keskivartalossa on enemmän voimaa. Anninan ohjeilla olen harjoitellut myös ”neutraalia” selän asentoa. Treeneissä voin taas tehdä kaikkea, joten mielikin on iloisempi.

Annina ymmärtää mistä puhun, sillä hän tuntee lajin, sen liikkeet ja vaativuuden.

Yllätyin siitä, että tukijumppa on oikeasti auttanut. Vaikka pahimman kivun aikaan en vähään aikaan voinut treenata telineillä, ei se silti tehnyt minusta huonompaa voimistelijaa.

Suosittelen Anninaa joukkuekavereille, eli voimistelijoille. Luulen, että kaikki voimistelijat voisivat hyötyä vastaavankaltaisista harjoitteista, vaikka mitään kipuja ei olisikaan. Lisäksi Annina osaa todella hyvin selittää sen, miten liikkeet pitää tehdä.

Annina ymmärtää mistä puhun, sillä hän tuntee lajin, sen liikkeet ja vaativuuden. Annina on positiivinen ja kannustava. Yllätyin siitä, että fysioterapia onkin ollut ihan kivaa ja hyödyllistä, ja se oikeasti auttaa.”